Accident la IRB Barlad

Ieri, 5 decembrie 2008 în jurul orei 16, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, s-a produs un grav accident de circulatie, soldat cu decesul unei persoane. Tragedia s-a petrecut în apropiere de SC Rulmenti SA, iar victima nu a putut fi identificatã.
“Autoturismul implicat în accident (un Mitsubishi cu numãrul de înmatriculare VS 03 TAH) era condus de Dan Dobrogeanu, în vârstã de 28 de ani, din Bârlad. Acesta se îndrepta din directia SC Fepa SA cãtre Rulmenti SA. La un moment, i-a apãrut brusc în fatã un biciclist care tocmai iesise dintr-o parcare de lângã fabrica de rulmenti. Soferul nu a putut evita contactul pentru cã biciclistul a pãtruns pe carosabil foarte rapid, punându-l în imposibilitatea de a mai efectua vreo manevrã de ocolire. Impactul a fost foarte violent, biciclistul fiind proiectat în parbrizul masinii, dupã care a fost aruncat pe carosabil”, ne-a declarat agentul sef Nicolae Diaconu, de la Biroul Politiei Rutiere Bârlad.
Lovitura a fost fatalã pentru biciclist, acesta decedând pe loc. Cu toate eforturile, politistii nu au putut stabili decât cã este vorba despre un bãrbat în vârstã de 40 – 50 de ani, de staturã medie si care avea tatuat pe mâna dreaptã numele “Viorel”. Într-o primã fazã, politistii au bãnuit cã este un paznic la o firmã din oras, însã aceastã pistã s-a dovedit falsã. Oamenii legii fac un apel cãtre localnicii care pot da relatii cu privire la aceastã persoanã sã se adreseze de urgentã Politiei Bârlad.

Sarbatorile de iarna – Mos Nicolae | Legenda lui Mos Nicolae

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s